Strategii de Marketing

Strategii de growth hacking vs. tactici de marketing digital

Care este diferența?

Growth Hacking Marketing

În loc să se concentreze doar pe direcționarea traficului către un site web, așa cum face marketingul tradițional, Growth Marketing se concentrează pe întregul parcurs al clientului. De la sosirea pe site, interacțiunea cu produsul sau serviciul, găsirea unui moment WOW, revenirea și cumpărarea din nou și munca de recomandare, Growth Hacking lucrează în fiecare etapă pentru a influența utilizatorii.

Descopera mai mult

Pâlnie Growth Marketing

Există o linie fină între tacticile de Growth Marketing și tehnicile de Digital Marketing. În rândul antreprenorilor poate apărea confuzia despre care dintre ele ar trebui aleasă sau care este de fapt benefică pentru ei.

De fapt, ambele sunt importante pentru a stimula creșterea companiei tale.

Marketingul digital funcționează adesea cu strategia de marketing deja stabilită, în cazul în care rezultatul este destul de evident și constant. Pe de altă parte, Growth Hacking implică găsirea a ceva inovator prin experimentarea unor idei diferite.

Growth Marketing folosește aceste date de testare pentru a analiza nivelul de satisfacție al consumatorilor și pentru a veni cu o soluție îmbunătățită pentru a reține mai mulți consumatori și a-i face clienți loiali. Acești clienți loiali îți vor aducea afacerea la nivelul următor.

Descopera mai mult


Programează-te pentru un audit de performance marketing gratuit


alături de specialiștii Transilvania Marketing