Politica de Confidentialitate Candidati

Această Politică de Confidențialitate pentru Aplicanți și Candidați descrie cum și când colectăm, folosim, partajăm și actualizăm informațiile personale de la persoanele care doresc să fie luate în considerare pentru un loc de muncă la Transilvania Marketing, inclusiv persoanele care trimit informații personale pentru a se interesa sau a fi informate despre oportunitățile de angajare și evenimentele de recrutare de la Transilvania Marketing și persoanele care trimit informații personale pentru a aplica pentru un loc de muncă la Transilvania Marketing, inclusiv pe site-ul nostru de cariere.

 

Informațiile pe care ni le trimiți și cum le utilizăm

Informații de bază despre aplicant: În afară de informațiile tehnice tipice pe care le colectăm atunci când vizitezi site-urile noastre, cum ar fi adresa IP, nu îți solicităm să furnizezi informații personale suplimentare pentru a vizualiza ofertele de locuri de muncă de pe site-ul nostru de cariere. Dacă alegi să aplici pentru un loc de muncă la Transilvania Marketing, pentru ca noi să te putem lua în considerare pentru angajare, trebuie să ne furnizezi unele informații personale, inclusiv:

– Numele tău complet și informațiile de contact, inclusiv adresa de domiciliu, numărul de telefon și adresa de e-mail
– CV-ul tău care include istoricul de angajare, experiența de muncă anterioară și relevantă sau altă experiență și istoricul educației
– Posturile vacante pentru care dorești să fii luat în considerare
Poți să ne trimiți și o scrisoare de intenție, dar nu este obligatorie.

Utilizăm aceste informații pentru a-ți permite să îți exprimi interesul și pentru a-ți permite să aplici pentru un loc de muncă la Transilvania Marketing; pentru a-ți evalua și compara competențele, calificările și experiența cu cele ale altor candidați și pentru a lua în considerare candidatura ta pentru un loc de muncă la Transilvania Marketing; pentru a actualiza și sincroniza informațiile pe care le-am colectat anterior despre dumneavoastră în legătură cu un loc de muncă la Transilvania Marketing; să comunicăm cu tine cu privire la procesul de recrutare, la candidatura ta, la evenimentele de recrutare și la alte potențiale oportunități de carieră la Transilvania Marketing; să ne informăm cu privire la analiza și raportarea noastră internă privind practicile noastre de angajare și să aducem îmbunătățiri procesului nostru de aplicare și de recrutare; să asigurăm sau să îmbunătățim securitatea și funcționalitatea sistemelor electronice de recrutare de la Transilvania Marketing; să ne protejăm împotriva fraudei; să desfășurăm investigații interne; sau să respectăm obligațiile legale.

Informații sensibile: Vom trata orice informații personale considerate sensibile în conformitate cu legislația aplicabilă în conformitate cu respectiva legislație aplicabilă. Vom utiliza informațiile tale personale sensibile pentru analize și rapoarte interne privind practicile noastre de angajare și pentru a aduce îmbunătățiri procesului nostru de aplicare și de recrutare.

Informații de selecție/interviu: În cazul în care decidem că ai putea fi potrivit pentru angajarea la Transilvania Marketing, te vom contacta pentru a-ți solicita informații suplimentare ca parte a procesului de selecție și interviu, care ar putea include:

– Salariul dorit și alți termeni privind calcularea pachetelor de compensații și beneficii, disponibilitatea de a te reloca și alte preferințe profesionale
– Aptitudinea pentru un anumit post, inclusiv competențele, calificările și experiența ta
– Orice aplicații anterioare pe care le-ai depus la Transilvania Marketing sau orice istoric de angajare anterioară la Transilvania Marketing
Utilizăm aceste informații pentru a te evalua și a compara competențele, calificările și experiența cu cele ale altor candidați; pentru a lua în considerare candidatura ta pentru un loc de muncă la Transilvania Marketing; pentru a genera note ale intervievatorilor și punctaje ale candidaților; și pentru a actualiza și sincroniza informațiile pe care le-am colectat anterior despre tine în legătură cu un loc de muncă la Transilvania Marketing.

Ca parte a procesului de selecție și interviu, este posibil să te întrebăm, de asemenea, detalii despre modul în care ai aflat despre postul pentru care candidezi, dar aceste informații sunt voluntare. Utilizăm aceste date pentru analize interne privind practicile noastre de marketing în materie de recrutare.

Informații de verificare: Ca parte a procesului de recrutare, îți putem solicita, de asemenea, informații necesare pentru a verifica informațiile tale și pentru a efectua verificări de fond, inclusiv:

– Naționalitatea sau cetățenia;
– Dacă ai folosit anterior alte nume;
– Dacă ai lucrat anterior la Transilvania Marketing și în ce calitate;
– Data și locul nașterii și
– Istoricul de angajare și de educație

 

Informații suplimentare despre tine

Surse terțe: Este posibil să primim informații despre tine de la terțe părți, cum ar fi agenții de ocupare a forței de muncă, furnizori și rețele profesionale și de locuri de muncă online. Prelucrarea de către noi a acestor informații se limitează la scopurile descrise în această politică, inclusiv la luarea în considerare a candidaturii tale pentru un loc de muncă și, dacă stabilim că ai putea fi potrivit pentru un loc de muncă la Transilvania Marketing, te vom contacta pentru a-ți evalua interesul și a-ți solicita să aplici pe site-ul nostru de cariere. Nu prelucrăm sau stocăm altfel de informații.

Urmărirea site-ului web: La fel ca multe site-uri web, folosim software de urmărire pe site-ul nostru de cariere pentru a colecta date de utilizare a site-ului web, care pot include date cu caracter personal. Aceste informații ne permit să înțelegem mai bine modul în care vizitatorii interacționează cu site-ul nostru web, să monitorizăm modelele de utilizare agregate și să personalizăm și să operăm în alt mod site-ul nostru web. Nu acceptăm opțiunea de browser Do Not Track.

Software de urmărire a e-mailurilor: Utilizăm un software de urmărire a e-mailurilor de la o terță parte pentru a urmări modul în care interacționați cu e-mailurile noastre de recrutare, inclusiv când citești și răspunzi la corespondența noastră prin e-mail. Facem acest lucru pentru a ne ajuta să ne îmbunătățim serviciile și pentru a ne asigura că răspundem la timp la e-mailurile primite de la tine și că nu te aglomerezi cu e-mailuri inutile. Vom obține consimțământul tău expres înainte de a urmări interacțiunile tale cu noi prin e-mail.

 

Actualizat Noiembrie 2022