fbpx

Optimizarea funnel-ului de vânzări

Optimizează-ți funnel-ul de vânzări și crește profitul de azi

Crearea unui plan bun te aduce mai aproape de succes.

Începe cu fundația.

La fel ca o clădire puternică, totul începe cu fundația. A lucra din greu pentru a atinge obiective înalte, fără a începe de la început ar însemna pierdere de timp, de energie și de resurse. Acesta este motivul pentru care o pâlnie, denumită în domeniu și funnel de vânzări, este cel mai bun instrument pentru a alege strategia companiei tale.

O pâlnie este ca o hartă, urmând pașii unui client către brandul tău. Toate acțiunile întreprinse de clientul țintă vor fi urmate folosind acest instrument și acest lucru ne va ajuta să creăm strategia potrivită pe baza etapei în care se află prospectul nostru.

Cum funcționează acest funnel?

 

Pentru a-l descrie prin cea mai simplă formă, iată scurta poveste lungă:

  • Conștientizare – clienții potențiali sunt conștienți de brandul tău și de oferta sa prin conținut de marcă și strategii de marketing (obiectiv – condu-i pe site-ul afacerii tale).
  • Considerare – odată ce un utilizator intră pe site, următorul pas este de a-i determina să înceapă să navigheze, să înțeleagă ce caută și să-i motiveze să convertească (să facă o achiziție).
  • Conversia – Momentul așteptat de toate mărcile. Această secțiune a pâlniei este o îmbunătățire a călătoriei care duce la o „cumpărare” fără probleme. Având în vedere creșterea ratelor de predare de-a lungul pâlniei, numărul de utilizatori care ajung până acum va fi considerabil mai mic decât numărul celor care au început. Prin urmare, devine vital ca mărcile să fie capabile să obțină o rată de retenție maximă în această etapă.

Lucrăm împreună la succesul tău!

 

Strategia noastră principală se bazează pe starea actuală a companiei tale. Stabilind obiective măsurabile și folosind canalele relevante, vom plasa fiecare pas în momentul potrivit, pentru a crea ceea ce ai nevoie în prezent.

Urmărirea constantă, analiza și revizuirea statisticilor ne vor ajuta să înțelegem clienții și nevoile acestora. Optimizarea cuvintelor cheie și SEO ne vor ajuta, de asemenea, să stimulăm traficul și să generăm vânzări. La fiecare nivel, succesul tău reprezintă principala noastră prioritate.

Știm cum sună asta, dar suntem pregătiți să dovedim asta, prin rezultate!

Call Now Button