fbpx

BRANDING

Oferă-i brandului tău propria voce iar clienții tăi loiali vor prinde încredere în el

Strategia ta de brand definește succesul brandului tău.

De cealaltă parte a succesului tu ești, povestea ta, logo-ul tău, vocea ta, tot ce definește cine ești și ce faci.

Cum putem obține succesul?

Înainte de toate, trebuie sa găsim răspunsul la întrebarea DE CE. De ce te afli aici, de ce vrei să intri pe piață, de ce oferi produsele/serviciile alese de tine, de ce doar acestea îți ajută clienții și nu în ultimul rând, de ce clienții ar trebui să te aleagă pe tine și nu concurența ta?

Nu ar fi bine dacă slăbiciunile competitorilor tăi ar lucra în avantajul tău? Sigur că da!

Care sunt obiectivele tale? Ele sunt esențiale! Ce încercăm să obținem și cum ajungem acolo?

Care sunt valorile tale? Care sunt convingerile tale principale? Ca brand, în ce crezi tu? Pot clienții tăi potențiali să empatizeze cu valorile tale?

Vocea brandului

Este vital să te decizi asupra ofertei de vânzare unică brandului tău. Ce te diferențiază față de competitori? Care sunt principalele apanaje căutate de clienți pe care tu le deții dar competitorii nu? Apoi vom pune bazele direcției strategiei de marketing pentru a crea o relație consistentă și relevantă cu audiența ta. Ce calități putem enumera pentru a descrie brandul? Cum vrem să cominicăm cu publicul nostru despre acesta? Ce nu am vrea?

Identitatea vizuală a brandului tău este esența exterioară a brandului tău.

Iată cum vom face asta: vom crea logo-ul, vom alege paleta de culori, vom decide elementele de tipografie, vom alege strategia pentru elementele  vizuale și, în final, vom crea și actualiza website-ul tău.

Unicitatea brandului tău

Cel mai de preț aspect este că toate elementele vizuale, creative și prezența afacerii vor prezenta aceeași unică și bine definită idee despre brandul tău. Ți-ai făcut deja o idee în minte? Împărtășește cu noi ideea la care te-ai gândit iar noi ne vom concentra eforturile, creativitatea și experiența pentru a o aduce la realitate.

Și chiar dacă nu ai creionat o idee de brand deocamdată, nu-ți fă griji, suntem aici pentru tine și brandul tău!

Call Now Button